Contact

Historie

Colofon

                    Janneke Hellendoorn

Praktijk genezen vanuit eigen kracht, praktijk voor klassieke homeopathie en transformationele lifecoaching

In 2009 ben ik afgestudeerd aan de school voor homopathie in Amersfoort en heb sindsdien een zelfstandige praktijk in Wassenaar. Gedurende deze jaren heb ik me verder ontwikkeld tot biografisch coach, CEASE therapeut (homeopathische detoxificatie) en kindertolk , volgens de methode PresentChild (gezinsbegeleiding).
Ik heb vitaliteitstrainingen gegeven en gezondheidscoaching voor individuelen en groepen.
Door het begeleiden van mensen bij hun gezondheidsklachten, levensloopthematiek en biografie ben ik me steeds meer gaan specialiseren in transformatieve Life Coaching.
Ik zocht nog meer om mensen verder te helpen en te voorkomen dat ze weer terugvallen in bepaalde patronen en de daarbij bijkomende gezondheidsklachten, negatieve geloofsovertuigingen en ongezonde levensstijl.
Transformationele Lifecoaching (zie hier) is voor mij de meest effectieve vorm van life coaching om in mensen ook daadwerkelijk, die verandering te bewerkstelligen, die nodig is voor een gezonder en gelukkiger leven. Homeopathie (zie hier) is een prachtige geneeswijze, die bij deze processen ondersteunend werkt op zowel lichamelijk als mentaal- emotioneel niveau.

06-30456338
www.genezenvanuiteigenkracht.nl
www.vitaliteitstrainingen.nl

www.lifetransformations.eu