Contact

Historie

Colofon

                          Sandra Werre-Schäffer

Loop jij vast in je werk, je privé leven, heb je een teveel aan stress en/of heb je last van overgewicht? Dit kan grote consequenties hebben voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Een holistische aanpak beschouwt alle aspecten van de mens die van invloed kunnen zijn op je welbevinden. Na de coaching kan je zelf weer de regie oppakken in je leven.


Ik heb een rustige uitstraling, kan goed luisteren en creëer snel een veilige omgeving waarin we samen tot de kern van de problematiek kunnen komen. Ik kan hierbij gebruik maken van diverse tools waaronder een Integrale Vitaliteitscheck, een Leefstijl- voedingsanalyse. Ook maak ik gebruik van individuele gesprekken en groepstrainingen, wandel coaching of coaching d.m.v. beeldende kunst via Art Based Learning.


Als gediplomeerd Integraal Leefstijl- en vitaliteitscoach en professioneel trainer ben ik lid van de BLCN en gecertificeerd om de GLI (gecombineerde leefstijlinterventie) uit te voeren via het COOL programma. Deze wordt vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekering.

06-49108063
www.sandrawerre.nl